banner359

Üniversite öğrencilerinden spor projesi

Bursa Uludağ Üniversitesi Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi (TOSPA) gönüllüleri tarafından Kızıklar Ortaokulunda “Gelecek için çocuk, çocuk için spor” projesi gerçekleştirildi. Kızıklar Ortaokulu 5-F sınıfıyla bir araya gelen 10...

25 Mayıs 2019 Cumartesi 10:29
Üniversite öğrencilerinden spor projesi

Bursa Uludağ Üniversitesi Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi (TOSPA) gönüllüleri tarafından Kızıklar Ortaokulunda “Gelecek için çocuk, çocuk için spor” projesi gerçekleştirildi.

Kızıklar Ortaokulu 5-F sınıfıyla bir araya gelen 10 kişilik TOSPA gönüllü ekibi daha önce başlanılan eğitimlere son sürat devam etti. Kız futbol takımı kondisyon, şut ve taç çalışmaları yaparken, erkek voleybol takımı manşet, servis ve maç çalışmaları gerçekleştirdi. TOSPA’nın gönüllüleri tarafından desteklenen okulda bir spor kulübü kuruldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<