banner359

Yaşlılar kampusta ‘huzur’ bulacak

Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi ve Öztimurlar İnşaat arasında imzalanan protokol ile üniversite merkez kampusuna huzurevi yapılacak.Toplam 6 bin 324 metrekare üzerine inşa edilecek huzurevi, 80 oda ve 130 yataklı olacak şekilde planlandı....

27 Mart 2018 Salı 11:53
Yaşlılar kampusta ‘huzur’ bulacak

Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi ve Öztimurlar İnşaat arasında imzalanan protokol ile üniversite merkez kampusuna huzurevi yapılacak.

Toplam 6 bin 324 metrekare üzerine inşa edilecek huzurevi, 80 oda ve 130 yataklı olacak şekilde planlandı. İmza törenine Vali İzzettin Küçük, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve iş adamı Hasan Öztimur katıldı. İzzettin Küçük, “Hasan Öztimur pek çok hayrın sahibidir. İlimizde yapılan okulların ve pek çok kuruluşun hamisidir. Kendisi bu ilin gönlü geniş insanıdır. Daha önce beş okul, inşaat fakültesi ve cami yaptı. Bugün de yaşlılarımıza bir huzur evi yapımı için bir protokol imzalayacağız” dedi.

Yusuf Ulcay ise, “Ümit ediyorum en kısa sürede proje biter ve orada kalanlar da sizlere dua eder” diye konuştu.

Hasan Öztimur da 41 senedir Bursa’da yaşadığını söyleyerek, “Valimize ve rektörümüze bu projede bizlere yardımcı oldukları ve kolaylık sağladıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Görükle kampusunun Özlüce tarafına yapılması planlanan huzurevi 80 oda ve 130 yataklı olacak. İnşaatı tamamlandıktan sonra Bursa Valiliği’ne teslim edilecek huzurevinin 2019 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<