banner359

Cumhurbaşkanı Adayını Taşıyan Uçak Düştü

Brezilya’da cumhurbaşkanı adayı Eduardo Campos’u taşıyan bir uçak, Sao Paulo’nun yakınlarındaki liman kenti Santos’ta düştü. Kazada Campos hayatını kaybetti.Yapılan açıklamada, Rio de Janeiro’dan sahil kenti Guaruja’ya giden, Cessna...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 20:48
Cumhurbaşkanı Adayını Taşıyan Uçak Düştü
Brezilya’da cumhurbaşkanı adayı Eduardo Campos’u taşıyan bir uçak, Sao Paulo’nun yakınlarındaki liman kenti Santos’ta düştü. Kazada Campos hayatını kaybetti.
Yapılan açıklamada, Rio de Janeiro’dan sahil kenti Guaruja’ya giden, Cessna 560XL tipi küçük uçağın Santos’taki bir yerleşim alanına düştüğü belirtildi. Olayda, uçağın içerisinde bulunan cumhurbaşkanı adayı Eduardo Campos ile birlikte 6 kişinin daha hayatını kaybettiği ifade edildi. Olayda en az 10 kişinin de yaralandığı belirtilirken, yaralıların durumları hakkında bilgi verilmedi. Uçağın, kötü hava koşulları sebebiyle düştüğü öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<