banner359

Gazze’de Ateşkes

Gazze’de uzun süreli ateşkes için taraflar anlaşmaya vardı.Filistinli yetkililer İsrail ile uzun süreli ateşkes konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. İsrail kanadı ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Filistinli...

26 Ağustos 2014 Salı 16:53
Gazze’de Ateşkes
Gazze’de uzun süreli ateşkes için taraflar anlaşmaya vardı.
Filistinli yetkililer İsrail ile uzun süreli ateşkes konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. İsrail kanadı ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Filistinli yetkililer açıklamasında kalıcı bir ateşkes ve Gazze’ye uygulanan ablukanın kaldırılması konusunda İsrail’le anlaşıldığını belirtti. İsrail hükümeti ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün yaptığı açıklamada Hamas ve Gazze’deki diğer gruplarla Mısır öncülüğünde ateşkes anlaşma yapılması çağrısında bulunmuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<