banner359

Ölü Sayısı 400’e Yaklaştı

Çin’in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde dün meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 391’e yükselirken, bin 800’den fazla kişi de yaralandı. Can kayıplarının çoğunun, sarsıntının merkezi Ludian...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 09:36
Ölü Sayısı 400’e Yaklaştı
Çin’in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde dün meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 391’e yükselirken, bin 800’den fazla kişi de yaralandı.
Can kayıplarının çoğunun, sarsıntının merkezi Ludian ilçesinde yaşandığı belirtildi. Çin Deprem Ağları Merkezi, Zhaotong kentine bağlı Ludian ilçesinde yaşanan sarsıntının, yerin 12 kilometre altında gerçekleştiğini açıkladı.
Yunnan eyaleti, Çin’in güneyinde Myanmar ve Tayland sınırında bulunuyor. Dağlık olan bölgede, 2012 yılının Eylül ayında meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde 80’den fazla kişi hayatını kaybetmiş, 800 üzerinde kişi de yaralanmıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<