banner359

Paris’te Vicdan Gazze Için Sokaktaydı

Fransa’nın başkenti Paris’te sendikalar ve sivil toplum kuruluşları Filistin’e destek için sokaklara döküldü. İsrail’in Gazze’de devam eden katliamlarının acilen durdurulmasını isteyen Fransız sivil toplum örgütleri ve sendikalar,...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 21:12
Paris’te Vicdan Gazze Için Sokaktaydı
Fransa’nın başkenti Paris’te sendikalar ve sivil toplum kuruluşları Filistin’e destek için sokaklara döküldü.
İsrail’in Gazze’de devam eden katliamlarının acilen durdurulmasını isteyen Fransız sivil toplum örgütleri ve sendikalar, İsrail’ı kınadı. Polis’in geçen hafta izinsiz yapılan gösteride çıkan olaylar nedeniyle, gösteri kortejinin başında ve sonunda polisin yürümesi dikkat çekti. Binlerce kişi, “Katil İsrail, İşbirlikçi Hollande”, “Hollande ile Valls 2017’de yapılacak seçimlerde sizinle hesaplaşacağız” sloganların yazılı olduğu pankartlar taşıdı. Gösteriye Türk ve Azeriler de katıldı.
Eylem, herhangi bir olay vuku bulmadan tamamlandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<