banner359

Polis çocuğu Vurdu

ABD’nin Cleveland kentinde gelen bir ihbar üzerine harekete geçen polis, oyuncak silah taşıyan 12 yaşındaki bir çocuğu öldürdü. Cleveland’da bir çocuğun silahla insanları tehdit ettiği ihbarını alarak harekete geçen Amerikan polisi,...

24 Kasım 2014 Pazartesi 12:49
Polis çocuğu Vurdu
ABD’nin Cleveland kentinde gelen bir ihbar üzerine harekete geçen polis, oyuncak silah taşıyan 12 yaşındaki bir çocuğu öldürdü.
Cleveland’da bir çocuğun silahla insanları tehdit ettiği ihbarını alarak harekete geçen Amerikan polisi, oyuncak silah taşıyan 12 yaşındaki Tamir Rice’ı vurdu. “Dur” ihtarına uymadığı gerekçesiyle vurulan Rice, tedavi altına alınmak üzere kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cleveland Emniyet Amiri Ed Tomba, olayın ardından yaptığı açıklamada, Rice’in herhangi sözlü bir tehditte bulunmadığını ve silahı polise doğrultmadığını fakat Rice’a silahını belinden çıkarmak istediği sırada iki kez ateş edildiği kaydetti. Olaya karışan iki polis memuruna idari izin verildiği ifade edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<