Türk Kargo Gemisi Böyle Battı

İtalya’nın Ravenna limanı yakınlarında bir başka gemi ile çarpışan ve daha sonra batan “Gökbel” isimli Türk kargo gemisinin batma anları amatör bir kamera tarafından an be an görüntülendi. Türk kargo gemisi İtalya’nın Ravenna Limanı...

29 Aralık 2014 Pazartesi 16:42
Türk Kargo Gemisi Böyle Battı
İtalya’nın Ravenna limanı yakınlarında bir başka gemi ile çarpışan ve daha sonra batan “Gökbel” isimli Türk kargo gemisinin batma anları amatör bir kamera tarafından an be an görüntülendi.
Türk kargo gemisi İtalya’nın Ravenna Limanı yakınlarında Lady Aziza isimli Belize bayraklı bir ticaret gemisi ile çarpıştıktan sonra battı. İtalyan Sahil Güvenlik Görevlisi Franco Maltese, olayın ardından yaptığı açıklamada 6 mürettebatın kurtarılarak Ravenna Limanı’nda bulunan hastanede tedavi altına alındığını bildirdi. Kurtarılan işçilerden birinin hastanede hayatını kaybettiği ifade edilirken başka bir kişinin cansız bedeninin ise kıyıya vurduğu kaydedildi. 4 kişinin ise hala kayıp olduğu olayla ilgili amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde ise, geminin dev dalgalarda battığı görülüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<