banner359

Uçak Faciasının Bilançosu Artıyor

Endonezya’dan Singapur’a giderken düşen Airasia uçağının enkazıyla ilgili aramalarda, 4 cesede daha ulaşıldığı açıklandı. Yetkililer, Borneo Adası yakınlarında yapılan aramalarda 4 cesede daha ulaşıldığını ifade ederek, cesetlerin...

02 Ocak 2015 Cuma 09:43
Uçak Faciasının Bilançosu Artıyor
Endonezya’dan Singapur’a giderken düşen Airasia uçağının enkazıyla ilgili aramalarda, 4 cesede daha ulaşıldığı açıklandı.
Yetkililer, Borneo Adası yakınlarında yapılan aramalarda 4 cesede daha ulaşıldığını ifade ederek, cesetlerin helikopter ile Pangkalan Bun bölgesine götürüldüğünü ifade etti. 6 gündür devam eden aramalarda bugüne kadar 16 cesede ulaşıldığını kaydeden yetkililer aramaların sürdüğünü belirtti.
Geçtiğimiz pazar günü Airasia Havayollarına ait Airbus A320-200 tipi uçak, olumsuz hava koşulları ve karayla irtibatının kesilmesi sonucunda düşmüştü. Uçakta mürettebatta dahil toplam 162 kişi yer alıyordu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<