banner359

Ünlü Aktör Kendini Asmış

California’daki evinde ölü olarak bulunan ABD’li ünlü komedyen ve Oscar ödüllü oyuncu Robin Williams’ın kemerle kendisini asarak intihar ettiği ortaya çıktı. Willams’ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten polis yetkilileri tarafından...

12 Ağustos 2014 Salı 21:55
Ünlü Aktör Kendini Asmış
California’daki evinde ölü olarak bulunan ABD’li ünlü komedyen ve Oscar ödüllü oyuncu Robin Williams’ın kemerle kendisini asarak intihar ettiği ortaya çıktı.
Willams’ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ünlü aktörün kemerle kendisini asarak intihar ettiğinin öğrenildiği belirtildi. Boynunda, bir ucu kapalı bir kapının üst kısmına sıkıştırılmış kemerle asılı halde bulunan Willams’ın ayrıca sol bileğinde yüzeysel kesikler tespit edildiği ifade edildi. ABD’li aktörün cesedinin yanında, üzerinde kurumuş kan olduğu tahmin edilen kırmızı bir madde bulunan bir çakı bulunduğu kaydedildi. Açıklamada, kırmızı maddenin kan olduğunu belirlemek için testler yürütüleceği belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<