banner359

Zürafayla Kahvaltı Yapmak Ister Misiniz ?

Kenya’nın başkenti Nairobi’de zürafaların barındığı bir parkta açılan restoranın müşterileri, kahvaltılarını zürafalarla birlikte yapıyor.Pencereleri zürafaların içerideki masalara kolayca boyunlarını uzatacağı şekilde inşa...

26 Aralık 2014 Cuma 13:26
Zürafayla Kahvaltı Yapmak Ister Misiniz ?
Kenya’nın başkenti Nairobi’de zürafaların barındığı bir parkta açılan restoranın müşterileri, kahvaltılarını zürafalarla birlikte yapıyor.
Pencereleri zürafaların içerideki masalara kolayca boyunlarını uzatacağı şekilde inşa edilen restoran, dünyada, insanlarla zürafaların kahvaltı yaptığı tek lokanta unvanını aldı.
Helen, Daisy, Jacques ve Betty isimli zürafalar müşteriler masalara oturduğu andan itibaren upuzun boyunlarının verdiği avantajla restorandaki masalarda hazırlanmış nefis yiyecekleri midelerine indiriyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<