banner359

AÖF Yatay Geçiş Başvuruları Başladı

01 Ağustos 2017 Salı 18:49 2017-08-01 18:58:05
AÖF Yatay Geçiş Başvuruları Başladı

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yatay geçiş başvuruları başladı.
 Bu kapsamda Açıköğretim Fakültesi de dahil olmak üzere, Anadolu Üniversitesinde yer alan fakültelere yatay geçiş yapmak isteyen üniversite öğrencileri için başvuru süreci başladı. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yatay geçiş kontenjanları, yatay geçiş başvuru şartları ve başvuru şekli gibi detaylar haberimizde yer alıyor.AÖF lisans bölümlerine yatay geçiş için 8 bölümde kontenjan açıldı. Buna göre felsefe, halkla ilişkiler ve reklamcılık, sağlık yönetimi, sosyal hizmet, sosyoloji, tarih, Türk dili ve edebiyatı ve yönetim bilişim sistemleri bölümlerinde yatay geçiş başvuruları alınacak.

Ayrıca iktisat fakültesinde çalışma ekonomisi ve endüstrisi ilişkileri, iktisat, kamu yönetimi, maliye, uluslararası ilişkiler açıköğretim lisans bölümlerine yatay geçiş başvurusu yapılabilecek. İşletme fakültesinde ise havacılık yönetimi, işletme, konaklama işletmeciliği ve uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi açıköğretim lisans bölümlerine yatay geçiş kontenjanı ayrıldı.
AÖF önlisans bölümlerine yatay geçiş için 36 bölümde kontenjan açıldı. 
Anadolu Üniversitesi yatay geçiş başvuruları 1 Ağustos 2017 tarihi itibariyle başladı. Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvuruları 15 ağustos, kurumlararası yatay geçiş (GANO ile) başvuruları ise 25 Ağustos 2017 tarihlerine kadar alınacak.Başvuru yapmak isteyen adayların ilgili başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, yerleştiği yıla ait ÖSYS sonuç belgesi, son bir ay içinde alınmış öğrenci belgesi ve transkript, ders içerikleri, ders programı gibi kayıtlı olduğu üniversiteden alacağı belgelerle birlikte başvuru yapması gerekiyor. İstenen belgeler Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliğine gönderilecek.

AÖF yatay geçiş duyurusu için TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 01.08.2017 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<