banner359

Gemlik Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Seti

Gemlik Belediyesi, ilkoğkul öğrencilerine “okuma yazma öğrenim seti” ve “kitap” dağıttı.Son 4 yılda ana sınıflardan lise seviyesine kadar çok sayıda öğrenciye tablet ve kitap dağıtan Gemlik Belediyesi, bu sene de eğitim desteğini...

26 Ekim 2015 Pazartesi 12:47
Gemlik Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Seti
Gemlik Belediyesi, ilkoğkul öğrencilerine “okuma yazma öğrenim seti” ve “kitap” dağıttı.
Son 4 yılda ana sınıflardan lise seviyesine kadar çok sayıda öğrenciye tablet ve kitap dağıtan Gemlik Belediyesi, bu sene de eğitim desteğini sürdürdü. İlkokul birinci sınıflara eğitim seti ve ilkokul ikinci sınıflara kitap dağıtıldı. İlçedeki 16 okulda toplam 1555 öğrenciye eğitim seti ve kitap hediye edildi. Okulların tamamında eğitimciler ve öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır. Bizler geleceğe yatırım yapıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<