banner359

Nilüfer’e TÜBİTAK’tan Bir Ödül Daha

Bursa’da, Nilüfer Okulları, Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi. Tübitak’ın Matematik Alanında Yapılan Proje Yarışmasında Nilüferli Öğrenci Üçüncü Oldu.

28 Ekim 2015 Çarşamba 15:19
Nilüfer’e TÜBİTAK’tan Bir Ödül Daha
Bursa’da, Nilüfer Okulları, başarılarına bir yenisini daha ekledi. TÜBİTAK’ın matematik alanında yapılan proje yarışmasında Nilüferli öğrenci üçüncü oldu.
46’ncısı düzenlenen TÜBİTAK Proje Yarışması’nda, Nilüfer Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Haluk Ziya Zorluoğlu ve Şükrü Samet Dindar, “Alanı Çevresini Tam Katı Olan Tam Sayı Kenarlı Kirişlerin Dörtgenlerin Bulunması” adlı projede üçüncülüğe hak kazandı. Matematiğin hayatın her alanında önemli olduğunu söyleyen Nilüfer Okulları Genel Müdür Mehmet Kıcıroğlu, matematik bir beyin jimnastiği olduğunu ve beyini her daim diri ve hareketli tutuğunu belirtti. Nilüferli öğrencilerin sanat, sosyal ve sayısal gibi tüm alanlarda başarı göstermesi verdikleri eğitimin kalitesinin göstergesi olduğunu ifade eden Genel Müdür Mehmet Kıcıroğlu, bu başarılarının en büyük pay, öz verilen çalışan öğretim kadrosuna ait olduğunu vurguladı.
Genel Müdür Kıcıroğlu, "Öğrencilerimizin elde ettiği başarılar her yıl olduğu gibi bu yıl da göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Çocuklarımız sistemli ve kararlı bir çalışma düzeniyle yarışmalara hazırlanıyorlar. Bu başarıyı elde ederek bölgemizde ve Türkiye’de adımızı duyuran tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<