banner359

Öğretmenevi yenilendi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde öğretmenevi yeni haliyle hizmete girdi.Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin yenilenen öğretmenevini gezdi. 12 oda ve 28 yatak kapasiteli öğretmenevini inceleyen Ali Özkan,...

02 Mart 2018 Cuma 14:23
Öğretmenevi yenilendi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde öğretmenevi yeni haliyle hizmete girdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin yenilenen öğretmenevini gezdi. 12 oda ve 28 yatak kapasiteli öğretmenevini inceleyen Ali Özkan, “Eski haliyle tadilata muhtaç durumdaydı. Öğretmenevi Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi’nin katkılarıyla yeni bir görünüm kazandı. Karacabey’e ve eğitim camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Çatı, dış cephe ve otel bölümüne yaklaşık 400 bin TL’nin harcandığını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “ Bize destek olan Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Yenilenen öğretmenevimizde misafirlerimizi daha güzel ağırlama imkanı bulacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<