banner359

YKS Adayları İçin Eğitim Bilgilerini Güncelleme Süreci Başladı

21 Haziran 2022 Salı 18:48
YKS Adayları İçin Eğitim Bilgilerini Güncelleme Süreci Başladı

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ilişkin eğitim bilgilerinin kontrol edilmesi, seçme ve onaylama işlemleri başladı. 

ÖSYM resmi sitesinde yayımlanan duyuru ile 2022 YKS, adayların eğitim bilgilerinin kontrol edilmesi, güncellenmesi, teyit işlemleri için okul müdürlüklerine kamu kurumları işlemleri sisteminin açılması süreci başladı. Ayrıca sistemdeki eğitim bilgilerinin adaylar tarafından kontrolü ve eğitim bilgisi seçme işlemleri için de süreç başladı.

Adaylar, bugünden itibaren Aday İşlemleri Sistemi'nde (AİS) bulunan "https://ais.osym.gov.trÖSS/2022/1/BasvuruEgitimGuncelle" adresi üzerinden değerlendirme ve yerleştirme işlemler için kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini kontrol edecek ve bu bilgileri seçerek 28 Haziran 2022 16.00'ya kadar onaylayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<