banner359

Otomotiv Test Merkezinde Geri Sayım Başladı

Bursa’nın Yenişehir İlçesine Yapılması Planlanan Otomotiv Test Merkezi İçin Geri Sayım Başladı.

28 Ekim 2015 Çarşamba 16:33
Otomotiv Test Merkezinde Geri Sayım Başladı
Bursa’nın Yenişehir ilçesine yapılması planlanan otomotiv test merkezi için geri sayım başladı.
Türkiye için prestij ve milli proje olarak gösterilen otomotiv test merkezi yatırımı hakkında açıklamalarda bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Bir süreden beri devam eden test merkezindeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kamulaştırma bedelleri hesaplara yatırıldı. Şu anda haritaları hazırlanıyor. İmar safhasına geldik. Başbakanımızın Bursa programı öncesi Sanayi Bakanımız ile yatırımın yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk. Bizler de 1/000’lik ve diğer planlarda son aşamaya geldik. İnşallah artık en kısa zamanda temel atmak nasip olur” dedi.
Çin’de bulunan otomotiv test merkezi tesislerinde de incelemelerde bulunan Çelik, “Bizim yapacağımız tesislerde son teknoloji kullanılacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<