banner359

Tapsiad Başkanı Balcıoğlu:

Tapsiad Başkanı Akın Balcıoğlu, Seçmenin Sandık Aracılığıyla Verdiği Güçlü Mesajla Türkiye’nin Önü Açtığını Söyledi.

02 Kasım 2015 Pazartesi 15:30
Tapsiad Başkanı Balcıoğlu:
TAPSİAD Başkanı Akın Balcıoğlu, seçmenin sandık aracılığıyla verdiği güçlü mesajla Türkiye’nin önü açtığını söyledi.
Ahşap Palet Sanayicileri Derneği (TAPSİAD) Başkanı Akın Balcıoğlu 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için yeni ve umut dolu bir dönemin daha başlangıcı olacağını ifade etti. Balcıoğlu, seçim sonuçlarının Türkiye’nin kalkınma yolunda önemli bir dönüm noktası olacağına inandığını belirterek, “4 yıllık dönemde, Türkiye için büyük bir şans daha doğdu. 1 Kasım seçimlerinin gayri resmi sonuçlarına göre, milletimiz, tercihini net bir şekilde yeniden tek parti iktidarı yönünde kullanmıştır” dedi.
1 Kasım’da Türk halkın büyük bir çoğunlukla sandık başına gittiğine dikkat çeken Balcıoğlu, “Bu sayede milli irade Meclisimize yansımıştır. Seçimlerden güçlü bir hükümet kurmayı sağlayacak güçlü bir oy oranıyla çıkan AK Parti’yi tebrik ediyorum. Türkiye’de demokrasi bütün kurum ve kurallarıyla sağlıklı bir biçimde işlemektedir. Milletimize hayırlı olsun. Milletimiz her zamanki sağduyusu ile hareket etmiş ve istikrarı tercih etmiştir” ifadelerini kullandı.
Balcıoğlu, seçimlerin geride kaldığına vurgu yaparak bir an önce yeni hükümetin kurulmasını ve ekonomik hamlelerin devam etmesini beklediklerini vurguladı. Milletin demokratik iradesini ortaya koyarak görevini yerine getirdiğini ifade eden Balcıoğlu, “Artık hepimiz için birinci gündem maddesi ekonomi olmalı ve milletçe yeniden kalkınma hedeflerimize odaklanmalıyız. Türkiye’nin kaybeden tek bir dakikası bile yoktur. Yeni kurulacak Hükümetten başlatılan ekonomik reformların devam ettirmesini, piyasalara güven telkin etmesini, yatırım ortamını iyileştirmesini ve tüketici güvenini tesis ederek iç piyasayı hareketlendirmesini acilen bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<