banner359

15 Temmuz kahramanı Ünal: “Referandumu önemsiyoruz”

Bursa’da düzenlenen “Şehit ve Gazileri Anma” programında 15 Temmuz gazisi Sabri Ünal, 15 Temmuz’da yaşadıklarını anlattı. Ünal, referandum sürecini de önemsediklerini söyledi.Osmangazi Belediyesi ile Bursa Giresun Espiye Ericek Köyü...

25 Ocak 2017 Çarşamba 21:26
15 Temmuz kahramanı Ünal: “Referandumu önemsiyoruz”

Bursa’da düzenlenen “Şehit ve Gazileri Anma” programında 15 Temmuz gazisi Sabri Ünal, 15 Temmuz’da yaşadıklarını anlattı. Ünal, referandum sürecini de önemsediklerini söyledi.

Osmangazi Belediyesi ile Bursa Giresun Espiye Ericek Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği “Şehit ve Gazileri Anma” programı Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu, 15 Temmuz gazileri Sabri Ünal, Osman Nur Esen, Hasan Genç, Halil İbrahim Sağlık, Ahmet Belen, İsmail Sarıgül, Fatih Kaya ve çok sayıda davetli katıldı. Program öncesinde konuşan 15 Temmuz gazilerinden Sabri Ünal, “15 Temmuz akşamı yaşananları milletimiz biliyor. Bunun canlı şahidi. Çünkü tek tek kahramanlardan söz etmiyoruz. Millet olarak el ele verip, bu zalim topluluğu bertaraf etmesinden bahsediyoruz. O akşam herkes Allah’ın takdiri neyse ona razı olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Kimileri yaralandı, kimileri şehit oldu. 15 Temmuz’u unutturmamak için gayretimize devam ediyoruz” dedi.

15 Temmuz’un bir daha yaşanmaması için gayretler içerisinde bulunduklarını anlatan Ünal, “Önümüzde bir referandum süreci var. Bu süreç son 5 yılda önümüze koyulan engellerin aşınmasında anayasa değişikliğinin mührü olacaktır. Referandumu önemsiyoruz” diye konuştu.

Programın sonunda katılımcılara plaketler verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<