banner359

Bayram ikramiyesine zam geliyor!

03 Nisan 2022 Pazar 16:46
Bayram ikramiyesine zam geliyor!

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte emekliler bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Sadece emeklilere değil, SGK'dan gelir ve aylık alanlara 2018 yılından bu yana senede iki kez bayram ikramiyesi ödeniyor. Bu yıl da ilk ikramiyeler 2 Mayıs'ta başlayan Ramazan Bayramı öncesi yatacak. En son 1100 TL'ye çıkarılan ikramiyenin, 1500 ila 1750 lira arasına yükselmesi bekleniyor.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

Bayram ikramiyesi, 2018 yılından itibaren her yıl kurban ve Ramazan bayramlarından önce emeklilere ödeniyor. Bayram ikramiyesi almak için bayramın içinde bulunduğu ayda SGK'dan gelir ve aylık almak gerekiyor. Bu yıl ikramiyelerin tutarında da artış bekleniyor. İkramiye 1000 TL olarak ödenmeye başlanmış daha sonra 1100 TL'ye çıkarılmıştı. Akşam'dan Okan Güray Bülbül'ün bugünkü köşesinden aktardığına göre; bu yıl bayram öncesi emeklilerdeki beklenti ikramiyenin 1500 TL ila 1750 TL arası bir rakama yükseltilmesi yönünde.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

2-3-4 Mayıs 2022 Tarihlerinde Ramazan Bayramı kutlanacak. Geçtiğimiz yıllarda bayramdan birkaç gün önce hesaplara yatırılan bayram ikramiyesinin bu yıl da bayram tarihlerinden birkaç gün önce yatırılması bekleniyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<