banner359

Boğaz’dan Bir Dev Geçti

Panama bandıralı "MSC London" adlı konteyner gemisi, Çanakkale Boğazı’ndan geçti. Boğaz, 399 metre uzunluğundaki dev konteyner gemisinin geçişi sırasında tek yönlü olarak deniz trafiğine kapatıldı. Yunanistan’ın Pire Limanı’ndan...

28 Ekim 2014 Salı 10:48
Boğaz’dan Bir Dev Geçti
Panama bandıralı "MSC London" adlı konteyner gemisi, Çanakkale Boğazı’ndan geçti. Boğaz, 399 metre uzunluğundaki dev konteyner gemisinin geçişi sırasında tek yönlü olarak deniz trafiğine kapatıldı.
Yunanistan’ın Pire Limanı’ndan İstanbul’un Ambarlı Limanı’na giden Panama bandıralı 399 metre uzunluğunda ve 54 metre genişliğindeki ’’MSC Londan’’ adlı konteyner gemisine Çanakkale Boğazı’ndan geçerken Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait Kurtarma-3", "Kurtarma-5" ve "Kurtarma-10" römorkörleri refakat etti. Geçiş sırasında Boğaz tek yönlü olarak deniz trafiğine kapatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<