banner359

Bursa’da fırtına öncesi sessizlik

Bursa’da etkili olan lodos hayatı olumsuz etkilerken, şehrin kuzeyinde bulutlar sabahın erken saatlerinde evinden çıkan vatandaşların ilgisini çekti.Meteoroloji önceki gün yaptığı açıklamada, Bursa’da en düşük sıcaklıkların 6 Ocak...

06 Ocak 2017 Cuma 11:32
Bursa’da fırtına öncesi sessizlik

Bursa’da etkili olan lodos hayatı olumsuz etkilerken, şehrin kuzeyinde bulutlar sabahın erken saatlerinde evinden çıkan vatandaşların ilgisini çekti.

Meteoroloji önceki gün yaptığı açıklamada, Bursa’da en düşük sıcaklıkların 6 Ocak Cuma 10, 7 Ocak Cumartesi 0 ve 8 Ocak Pazar eksi 9 derece olarak tahmin edileceğini ifade etti. Vatandaşlar şehrin farklı bölgelerinde çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak ’fırtına öncesi sessizlik’ mesajında bulundu.

Yetkililer ise vatandaşlara karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<