banner359

Bursa’da Türk kültürü gecesi

Kültür Şube Müdürlüğü Ve Sivil Yaşam Derneği’nin (siyamder) İşbirliğinde Work Shop Ve Oturumların Da İcra Edildiği Türk Halk Kültürü Gecesi İncirli Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi.

04 Kasım 2019 Pazartesi 11:20
Bursa’da Türk kültürü gecesi

Kültür Şube Müdürlüğü ve Sivil Yaşam Derneği’nce (SİYAMDER) tertiplelen "Türk Halk Kültürü Gecesi" İncirli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Ulusal Ajans tarafından desteklenen AB projesi kapsamında yedi ülkeden (Türkiye, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Estonya, Azerbaycan ve Ukrayna) Bursa’ya gelen gençlerle, asker uğurlamasından gelin kınasına kadar türküler ve halaylar eşliğinde çeşitli eğlenceler tertip edildi. Sivil Yaşam Derneği’nin (SİYAMDER) organizasyonuyla Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen projenin hedefi, kültürlerarası diyalog, çevre ve geri dönüşüm farkındalığı gibi konuları farklı ülke ve kültürlere ait gençlerle birlikte barış kardeşlik ve dostluk içinde gündeme getirmek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<