banner359

Bursa’da yeni yılın ilk bebeklerine milletvekili sürprizi

Bursa’da yeni yıla girerken doğan bebeklere Ak Partili milletvekillerinden ziyaret geldi.Bursa’da bulunan Şevket Yılmaz Kadın Doğum Hastanesi’nde doğum yaparak üçüncü kez anne olan Gülüzar Arslan’ı Ak Parti Bursa milletvekilleri Emine...

01 Ocak 2017 Pazar 06:02
Bursa’da yeni yılın ilk bebeklerine milletvekili sürprizi

Bursa’da yeni yıla girerken doğan bebeklere Ak Partili milletvekillerinden ziyaret geldi.

Bursa’da bulunan Şevket Yılmaz Kadın Doğum Hastanesi’nde doğum yaparak üçüncü kez anne olan Gülüzar Arslan’ı Ak Parti Bursa milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Bennur Karaburun ziyaret ederek tebrik etti.

Hastanede bulunan hastaları da ziyaret eden milletvekilleri hastaların ve yakınlarının yeni yılını kutlarken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile çiçek dağıttılar.

Yenidoğan bebek ve annesi hakkında bilgi alan milletvekilleri anneyi tebrik ederek, doğum hediyesi takdim ettiler.

2017 yılına girilen ilk anlarda doğan Arslan bebek 2 kilo 750 gram ağırlığında 48 cm boyunda, normal doğumla dünyaya geldi. Henüz isim konulmayan bebeğin 15 yaşında Musa ve 12 yaşında Mevlüt isimli iki abisi var.

Normal doğum yaparak üçüncü çocuğuna kavuşan anne Gülüzar Arslan’ın da sağlık durumunun iyi olduğunu belirtildi. Bursa’nın merkez ilçelerinden Gürsu’nun Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan, üçüncü çocuklarına kavuşan ailenin babası Celal Arslan’ın mobilyacılık yaparak ailesini geçindirdiği öğrenildi.

Hastane’de bulunan küçük bir kıza Ak Parti Bursa milletvekili Bennur Karaburun’un çiçek vermesi sonucu küçük kız milletvekilini yanağından öperek teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<