banner359

Buzlanan yollar sürücülere zor anlar yaşattı

Silivri’de yoğun kar nedeniyle yollarda kalan araç sürücüleri görevliler tarafından kurtarıldı. Silivri-Kınalı otoban yolunda belirli noktalarda oluşan buzlanmaya ekipler müdahale etti.Silivri’de iki gündür yağan kar sebebiyle D-100 karayolu...

18 Şubat 2015 Çarşamba 20:33
Buzlanan yollar sürücülere zor anlar yaşattı
Silivri’de yoğun kar nedeniyle yollarda kalan araç sürücüleri görevliler tarafından kurtarıldı. Silivri-Kınalı otoban yolunda belirli noktalarda oluşan buzlanmaya ekipler müdahale etti.
Silivri’de iki gündür yağan kar sebebiyle D-100 karayolu ve otobanda yer yer buzlanmalar oluştu. Karayolları, İBB ve Silivri Belediyesi ekipleri 24 saat görev yaparak kar ve buzlanma sebebiyle kapanan bölgeleri açmak için çalışırken buzlanan yollarda araçların güçlükle ilerledi. Yollarda kalan araçlar görevlilerin müdahalesi ile kurtarılırken ekipler buzlanana yollara müdahale ederek trafiği açık tutmaya çalışıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<