banner359

Cizre İlçe Emniyet Müdürü Görevden Alınmamış

Şırnak Valiliği, Cizre İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başurgan’ın görevden alınmadığını, olaylardan bir gün önce başka bir göreve atandığını belirtti. Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında,...

31 Aralık 2014 Çarşamba 14:54
Cizre İlçe Emniyet Müdürü Görevden Alınmamış
Şırnak Valiliği, Cizre İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başurgan’ın görevden alınmadığını, olaylardan bir gün önce başka bir göreve atandığını belirtti.
Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında, Cizre İlçe Emniyet Müdürü’nün görevden alındığına dair haberler yer almaktadır. Cizre İlçe Emniyet Müdürü olarak daha önceden planlaması yapılmış olan personelimiz, 26 Aralık 2014 tarihinde atanmıştır. Yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<