banner359

Cumhuriyet Kutlamaları Geceden Başladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. Yıl dönümü kutlamaları Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geceden başladı. Orhangazi Belediyesi’nin organize ettiği ve mehter takımının da eşlik ettiği fener alayına binlerce ilçe halkı katıldı.Cumhuriyet...

28 Ekim 2015 Çarşamba 22:51
Cumhuriyet Kutlamaları Geceden Başladı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. Yıl dönümü kutlamaları Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geceden başladı. Orhangazi Belediyesi’nin organize ettiği ve mehter takımının da eşlik ettiği fener alayına binlerce ilçe halkı katıldı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geceden başladı. Orhangazi Belediyesi Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. Yılı münasebetiyle Fener Alayı düzenledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın da eşlik ettiği Fener Alayı, Arapzade Mahallesi’nden başladı. Ellerine Türk Bayrakları ve meşaleler alan binlerce Orhangazili ile birlikte Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Ogün Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve meclis üyeleri de yürüyüşte yerini aldı. Cumhuriyet Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe bazı vatandaşlarda Türk Bayrakları astıkları ev ve işyerlerinden alkışlarla ve el sallayarak destek verdi. Mehter takımı Cumhuriyet Alanı’nda da gösterisine devam etti. Yediden yetmişe her yaştan vatandaşın katıldığı Fener Alayı renkli görüntülerle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<