banner359

Donmak Üzere Olan Köpekleri Hayata Bağladılar...

Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü Derneği BAKUT, hafta sonu gerçekleştirdiği kış eğitim kampı sonrası donmak üzere olan iki köpeği kurtardı.Dağcılar, Uludağ’da kış eğitim kampı yapmak için 2100 metreye çıktı. 18 kişilik ekip, maden...

12 Ocak 2016 Salı 10:31
Donmak Üzere Olan Köpekleri Hayata Bağladılar...
Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü Derneği BAKUT, hafta sonu gerçekleştirdiği kış eğitim kampı sonrası donmak üzere olan iki köpeği kurtardı.
Dağcılar, Uludağ’da kış eğitim kampı yapmak için 2100 metreye çıktı. 18 kişilik ekip, maden bölgesinde attıkları kampta, karda hayatta kalma, iz takibi, kar mağarası gibi eğitimi aldı. Geceyi -7 derecede burada geçiren dağcılar ertesi sabah 2586 metre yüksekliğindeki Küçük Zirve’ye doğru yola çıktı. Sabah saatlerinde başlayan yürüyüşte, aniden bastıran kar yağışı ve tipinin ardından geri dönmek zorunda BAKUT ekibi,farklı bölgeden gelen köpek sesleri üzerine yollarını değiştirdi.
DONMAK ÜZERE OLAN KÖPEKLERİ 7 KM TAŞIDILAR.
Dağcılar burada donmak üzere olan köpekleri ısıtmaya çalıştı. Dağcılar, köpekleri 7 kilometre taşıyarak kamp alanına getirdiler. Dağcıların karınlarını doyurup Oteller Bölgesi’ne bıraktığı köpeklerin hayatları kurtulmuş oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<