banner359

Engellilerin ebru heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) bünyesinde açılan ebru kursu, zihin engellilerin sosyal hayatta yer almalarını sağlıyor.BUSMEK ve Özel Gemlik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen...

01 Mart 2018 Perşembe 15:34
Engellilerin ebru heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) bünyesinde açılan ebru kursu, zihin engellilerin sosyal hayatta yer almalarını sağlıyor.

BUSMEK ve Özel Gemlik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında verilen eğitimler, engelli ve aileleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Her Cuma günü, Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kursa katılan öğrenciler, ebru sanatını öğrenmenin yanı sıra el becerilerini de geliştiriyor. Kursta eğlenceli vakit geçiren gençler, aynı zamanda ürettikleri ürünlerle de kendilerini sanatla ifade etme şansı buluyor. Özel öğrenciler, bu sayede hem boş zamanlarını değerlendiriyor, hem de engellilerin destek olunduğu takdirde pek çok faaliyeti kolayca ve keyifle yapabileceklerini de ispatlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<