banner359

Gaziden dolar bozdurana simit bedava

Bursa’da güneydoğu gazisi seyyar satıcı dolar bozdurana simit bedava kampanyası başlattı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar bozdurun çağrısı üzerine Bursalı güneydoğu gazisi de kampanyaya destek oldu. Geçimini Şehreküstü...

10 Aralık 2016 Cumartesi 15:49
Gaziden dolar bozdurana simit bedava
Bursa’da güneydoğu gazisi seyyar satıcı dolar bozdurana simit bedava kampanyası başlattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar bozdurun çağrısı üzerine Bursalı güneydoğu gazisi de kampanyaya destek oldu. Geçimini Şehreküstü Meydanı’nda seyyar simit satarak sağlayan gazi Hakkı Ateş, seyyar arabasına astığı yazıda ne kadar olursa olsun dolar bozdurup makbuzunu getirene 1 adet simit hediye ediyor. Seyyar satıcılık yapmasına rağmen bu kampanyaya destek olan gazi vatandaşlardan büyük takdir görüyor. Yaptığı kampanya ile ilgili açıklama yapan Gazi Hakkı Ateş, “Cumhurbaşkanımızın dolarını bozdur sözünü duyar duymaz kısıtlı kazandığım bütçeme rağmen bende bu kampanyaya dolarını bozdurup makbuzunu getirene simit hediye ediyorum. Ben parayı falan düşünmüyorum. Öncelikle memleketimin kendisinden başka dostu yok. Eğer biz ele ele verirsek bu oyunu bozarız . Artık A parti, B parti demeden bir çatı altında buluşmamız, bu oyunu bozmamız gerekiyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<