banner359

Gemlik Belediyesi’nden hayvanseverlere destek

Hayvanseverler Ve Belediye, Kırsal Bölgelerdeki Sokak Hayvanlarını Besledi.

02 Mart 2020 Pazartesi 12:33
Gemlik Belediyesi’nden hayvanseverlere destek

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, hayvanseverler ve belediye, kırsal bölgelerdeki sokak hayvanlarını besledi.

Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği, Gemlikli hayvanseverler ve Gemlik Belediyesinin katkılarıyla Kurşunlu, Kumsaz ve Gemsaz bölgelerinde sokakta yaşayan hayvanlara mama dağıtıldı. Mama dağıtımının haricinde sıra sokakta özellikle çeşitli hastalıklara yakalanmış köpeklere müdahalede edilirken, Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Veteriner Hekim Hakan Uğur ise hayvan severlere kısırlaştırma konusunda bilgi verdi.

Besleme ile ilgili konuşan hayvanseverler, “Onlarca canla mamamızı ve sevgimizi paylaştık. Mama dağıtımı sırasında tespit ettiğimiz uyuz vak’alarına ise Gemlik Belediyesi ekipleri tarafından ânında müdahale edildi ve rehabilitasyon merkezinde tedavileri başlayacak. Gemlik Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Sağlık İşleri Müdürü Dr. Veteriner Hekim Hakan Uğur ise, Gemlik Belediyesinin sokakta yaşayan hayvanlar konusuna her zaman hassasiyetle yaklaştığını ifade ederken, ilçe sınırları içerisinde birçok noktada besleme odaklarının varlığına dikkat çekti. Bu odaklara her salı ve perşembe günü Gemlik Belediyesi ekipleri tarafından mama takviyesi yapıldığını sözlerine ekleyen Uğur, Gemlikli ve Bursalı hayvanseverlere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<