banner359

Genelkurmay’dan Çanakkale şehitlerine büyük vefa

Genelkurmay Başkanlığı, Çanakkale Savaşı’nda şehit düşen iki askerin torunu ile yapılan görüşmeyi paylaştı. "Çanakkale Şehitlerinin Torunları Konuşuyor" etkinliği kapsamında 57. Alay Komutanı şehit Yarbay Hüseyin Avni Bey’in...

15 Mart 2015 Pazar 14:55
Genelkurmay’dan Çanakkale şehitlerine büyük vefa
Genelkurmay Başkanlığı, Çanakkale Savaşı’nda şehit düşen iki askerin torunu ile yapılan görüşmeyi paylaştı.
"Çanakkale Şehitlerinin Torunları Konuşuyor" etkinliği kapsamında 57. Alay Komutanı şehit Yarbay Hüseyin Avni Bey’in torunu Bintuğ Arıburun ve Er Salman oğlu Rıza’nın torunu Sinan Kahyaoğlu duygularını dile getirdi. Bintuğ Arıburun, "Şehitlik büyük bir mertebe, şehitlerimizin ihtiyacı hatırlanmak. Ne mutlu bana şehit torunuyum" dedi.
Sinan Kahyaoğlu ise yıllarca dedesinin izini sürdüğünü belirterek, "Sonunda izini bulduk. Şehit torunu olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<