banner359

Günün ilk 1 Nisan şakası

Kayseri’deki yerel gazete Deniz Postası, bu günkü sayısında okuyucularına 1 Nisan şakası yaptı. Gazete, Bakan Yıldız’ın yaşanan elektrik kesintisi sonrasında istifa ettiğini yazdı.Deniz Postası gazetesi, bugünkü sayısında okuyucularına...

01 Nisan 2015 Çarşamba 10:47
Günün ilk 1 Nisan şakası
Kayseri’deki yerel gazete Deniz Postası, bu günkü sayısında okuyucularına 1 Nisan şakası yaptı. Gazete, Bakan Yıldız’ın yaşanan elektrik kesintisi sonrasında istifa ettiğini yazdı.
Deniz Postası gazetesi, bugünkü sayısında okuyucularına 1 Nisan şakası yaptı. Gazete, dün yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın özür dileyerek istifa ettiğini yazdı. Yazılan haberin en altında ise "Tabii bu haber 1 Nisan haberidir" yazısı yer aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<