banner359

"İstanbul ve Marmara tehlike altında"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve valiliğe çağrıda bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, terörün Ege Üniversitesi’nde başlatıldığını iddia ederek, “Marmara ve İstanbul Üniversiteleri de tehlike altında” dedi....

21 Şubat 2015 Cumartesi 18:19
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve valiliğe çağrıda bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, terörün Ege Üniversitesi’nde başlatıldığını iddia ederek, “Marmara ve İstanbul Üniversiteleri de tehlike altında” dedi.
MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Türkiye’de meydana gelen şiddet olayları ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Karataş başta Özgecan Aslan cinayeti olmak üzere son günlerde yaşanan cinayetlere değindi.

“HİÇ BİR ZAMAN SOKAĞA İNMEYECEĞİZ”
Karataş, “Türkiye’nin her yerinde bir iç tehdit vardır. Türkiye parçalanmak, bölünmek isteniyor. Ortadoğu’da yaşanan olayları Türkiye’de yaşatmak istiyorlar. Biz sabrımızı sonuna kadar sınayacağız ve deneyeceğiz. Kimse bizim cesaretimizi sınama noktasında olmadın. Bizim cesaretimiz sokaklarda sınanacak kadar basit değildir. Milliyetçi ve ülkücü camia milletini her şeyden aziz bilmiştir, hiçbir zaman sokağa inmeyecektir. Ülkemiz için her şey yaparız. Her şey ülkemiz için” dedi.

“EMNİYET GÜÇLERİ VE VALİLİK BİR AN ÖNCE MÜDAHALE ETSİN”
Emniyet ve valiliğe çağrıda bulunan Karataş, "Bu gün Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi büyük bir tehlike altındadır. Emniyet güçleri ve valilik buna bir an önce müdahale etsin. Terörün başlangıcının ateşinin yakıldığı yer olarak kabul edelim Eğe Üniversitesini. Ülke ateş hattına döner. Bundan da kimse fayda sağlayamaz. Fıratımızın acısını Özgecanımızın acısını yüreğimizde yaşayacağız. Sabırlı ve metanetli davranacağız" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<