banner359

Karlar üzerinde piknik

Mudanya Klas Spor Kulübü’ne bağlı sporcular, Uludağ’da velileriyle birlikte kar üzerinde piknik yapmanın tadını çıkardı.Mudanya Klas Spor Kulübü’nün minik sporcuları, zirvede renkli görüntüler oluşturdu. Öğrenci ve velilerden oluşan...

01 Mart 2018 Perşembe 11:26
Karlar üzerinde piknik

Mudanya Klas Spor Kulübü’ne bağlı sporcular, Uludağ’da velileriyle birlikte kar üzerinde piknik yapmanın tadını çıkardı.

Mudanya Klas Spor Kulübü’nün minik sporcuları, zirvede renkli görüntüler oluşturdu. Öğrenci ve velilerden oluşan 60 kişilik grup, Uludağ’da kar üzerinde mangal keyfi yaptı. Kar topu oynayan öğrenciler, eşsiz Bursa manzarasını da izlemeyi ihmal etmedi. Mudanya Klas Spor Kulübü Başkanı Necati Şimşek, 2018 yılı sezonunda hem sporcuların moral ve motivasyonu açısından, hem de değişik bir gün geçirme açısından geleneksel hale getirilen kar pikniğini daha nice seneler gerçekleştirmek arzusunda olduklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<