banner359

Korelilerden Gezi Parkı’nda Mutluluk Dansı

Gezi Parkı’na gelen bir grup Koreli genç, gitar eşliğinde şarkı söyleyip dans etti. Meraklı gözlerle Koreli gençleri izleyen vatandaşların dansa eşlik etmesiyle ortaya renkli görüntüler çıktı. Gezi Parkı’nda bu sabah müzik ve dans...

04 Kasım 2014 Salı 12:33
Korelilerden Gezi Parkı’nda Mutluluk Dansı
Gezi Parkı’na gelen bir grup Koreli genç, gitar eşliğinde şarkı söyleyip dans etti. Meraklı gözlerle Koreli gençleri izleyen vatandaşların dansa eşlik etmesiyle ortaya renkli görüntüler çıktı.
Gezi Parkı’nda bu sabah müzik ve dans vardı. Güney Kore’den Türkiye’ye gezmek için gelen bir grup genç, sabahın erken saatlerinde Gezi Parkı’na geldi. Beraberlerinde getirdikleri gitar ile geçen yıl olayların yaşandığı alana kurulan Koreli gençler, şarkı söyleyip dans etmeye başladı. Bir anda Korelilerin etrafını saran vatandaşlar, meraklı gözlerle gençlerin dans gösterisini izlemeye başladı. Bir süre danslarına devam eden Koreli gençler, çevredeki vatandaşları kendilerine eşlik etmeye davet etti. Gezi Parkı’ndaki vatandaşların da Koreli gençler ile birlikte dans etmeye başlamasıyla ortaya renkli görüntüler çıktı. Dansın ardından Korelilere sarılan vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.
Güney Koreli genç bir kız, Türkiye’yi çok sevdiklerini belirterek, “Türkiye’ye olan sevgimizi göstermek için dans edip şarkı söylemek istedik” dedi.
Gençler ile birlikte dans eden yaşlı bir çift ise, “Sakin, eşsiz dans ediyorlar. Ben de onlarla dans ettim. İnsan stres atıyor” diye konuştu.
Vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektiren Koreli gençler daha sonra Gezi Parkı’nda ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<