banner359

Küçük kızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup

Bazı temaslarda bulunmak üzere Çanakkale’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşamayan ‘Şiir’ adlı küçük kız, yazdığı mektubu Emine Erdoğan’a verdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan Tıp Bayramı törenlerine katılırken, eşi...

14 Mart 2015 Cumartesi 17:34
Küçük kızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup
Bazı temaslarda bulunmak üzere Çanakkale’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşamayan ‘Şiir’ adlı küçük kız, yazdığı mektubu Emine Erdoğan’a verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tıp Bayramı törenlerine katılırken, eşi Emine Erdoğan da Çanakkale’de bazı müze ve tarihi yerleri ziyaret etti. Müze ziyaretinin ardından tam aracına binmek üzereyken balkondan kendisine seslenen bir vatandaşa el sallayarak cevap veren Emine Erdoğan, daha sonra yanına gelen Şiir adlı kızla sohbet etti. Emine Erdoğan’a bir mektup veren Şiir, “Bu mektubu eşinize yazmıştım” dedi. Emine Erdoğan, “Tamam. Eşime ileteceğim. Annene selam söyle. Allah’a emanet ol” dedi. Şiir adlı kız, daha sonra Emine Erdoğan’ı el sallayarak uğurladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<