banner359

Nilüfer’de çocuklar “Rengarek Düşler”de buluşuyor

Nilüfer Belediyesi mahallelerde çocuklara yönelik faaliyetlerine devam ediyor.Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Rengarek Düşler’ her hafta farklı bir mahallede çocuklarla buluşuyor. Ritim,...

21 Ocak 2019 Pazartesi 13:01
Nilüfer’de çocuklar “Rengarek Düşler”de buluşuyor

Nilüfer Belediyesi mahallelerde çocuklara yönelik faaliyetlerine devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Rengarek Düşler’ her hafta farklı bir mahallede çocuklarla buluşuyor. Ritim, dans, ve canlandırma yollarıyla gerçekleşen çalışmalarda çocuğun sosyalleşmesi, öz güven kazanması, grup içinde roller alıp iş birliği içinde hareket etmesi hedefleniyor. Hafta sonunda İhsaniye ve Yüzüncüyıl mahallerinde yaklaşık 70 çocuk programlara katıldı. Proje kapsamında 2019 yılı Mart ayı sonuna kadar Nilüfer’deki 20 mahallede çocuklarla buluşmalar devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<