banner359

Özkan miniklerle kitap okudu

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, ilçedeki ilkokul öğrencileri ile kitap okuyor.‘Başkanımla okuyorum’ faaliyetleri bütün hızıyla devam ediyor. Başkan Ali Özkan, kırsalda yer alan Dağkadı İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan...

27 Şubat 2018 Salı 17:17
Özkan miniklerle kitap okudu

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, ilçedeki ilkokul öğrencileri ile kitap okuyor.

‘Başkanımla okuyorum’ faaliyetleri bütün hızıyla devam ediyor. Başkan Ali Özkan, kırsalda yer alan Dağkadı İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan Özkan ile aynı masada kitap okumanın mutluluğunu yaşadı. Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı faaliyete katılan öğrencilere teşekkür ederek, eğitim ve öğretime son derece önem verdiklerinin altını çizdi.

Bu zamana kadar, ilçede çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Özkan, “Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile kırsal mahallelerimizdeki okullarımızda, sizlerle bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde halen kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler bunların çoğalması için böyle bir programda buluştuk" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<