banner359

Parmağı küllüğe sıkışan bebeği AFAD ekipleri kurtardı

Bursa’da küllükle oynadığı sırada parmağını sıkıştıran bebeğe AFAD ekipleri müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu bebeğin parmağı zarar görmeden kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Suriyeli Sevda Alu isimli bir...

01 Şubat 2017 Çarşamba 14:00
Parmağı küllüğe sıkışan bebeği AFAD ekipleri kurtardı

Bursa’da küllükle oynadığı sırada parmağını sıkıştıran bebeğe AFAD ekipleri müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu bebeğin parmağı zarar görmeden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Suriyeli Sevda Alu isimli bir bebek, evde küllükle oynadığı sırada deliğe parmağını sıkıştırdı. İlk olarak ailesinin müdahale ettiği ancak parmağını çıkaramadığı minik bebeğin durumu, götürüldüğü Çekirge Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden de sonuç alınamayınca AFAD ekiplerine iletildi. Ekipler de taşlama cihazıyla yaklaşık yarım saat süren çalışmanın sonucunda minik bebeğin parmağını herhangi bir zarar gelmeden sıkıştığı yerden çıkardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<