banner359

Plastik şişeleri değerlendirdi, kuşlara yemlik yapıp ağaçlara astı.

Bursa’da bir ilkokul öğrencisi internetten gördüğü uygulama ile karda yem bulmakta zorluk çeken kuşlar için plastik su şişelerinden yemlik yapıp ağaçlara astı.Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ikamet eden ilkokul 4.sınıf öğrencisi Beyzanur...

09 Ocak 2017 Pazartesi 09:23
Plastik şişeleri değerlendirdi, kuşlara yemlik yapıp ağaçlara astı.

Bursa’da bir ilkokul öğrencisi internetten gördüğü uygulama ile karda yem bulmakta zorluk çeken kuşlar için plastik su şişelerinden yemlik yapıp ağaçlara astı.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ikamet eden ilkokul 4.sınıf öğrencisi Beyzanur Peker, yoğun kar yağışının ardından karda yem bulamayan kuşlar için yemlik yaptı. Evdeki pet şişeleri de değerlendiren 8 yaşındaki Beyzanur, bir yandan doğanın kirlenmesini önlerken diğer yandan da kuşların doymasını sağladı.

Minik Beyzanur, “Yoğun kar yağışıyla nedeniyle yiyecek bulamayan kuşlar için evde yem hazırladık. Yemleri pet şişeye koyup ağaç dallarına astık. Onları unutmadık” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<