banner359

Sincan Belediyesi çocuk cezaevinde tiyatro oyunu sahneledi

Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibi Sincan Çocuk Ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Sahneye Çikti

05 Eylül 2019 Perşembe 14:13
Sincan Belediyesi çocuk cezaevinde tiyatro oyunu sahneledi

Sincan Belediyesi hükümlü gençleri topluma kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibi Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda sahneye çıktı, Orta Oyunu ve Geleneksel Türk Tiyatrosu gösterisi için perde açtı.

Sincan Belediyesi cezaevlerini ziyaret ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Sincan Belediyesi, Sincan Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tiyatro oyunu sahneledi.

’Orta Oyunu ve Geleneksel Türk Tiyatrosu’ gösterisini sahneleyen Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibi, tutuklu ve hükümlü çocuk ve gençlere keyifli dakikalar yaşattı, hapishaneyi bir an olsun unutturdu. Oyun, büyük beğeni topladı. Gösteriyi izleyen çocuk ve gençler Sincan Belediyesi Tiyatro ekibini ayakta alkışladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<