banner359

’’siz Eğlenmenize Bakın’’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, vatandaşların huzuru için yılbaşında da mesai yaparak, ’’Biz buradayız siz eğlenmenize bakın’’ mesajı verdi. Birçok vatandaş gecenin geç saatlerine kadar yeni yılı kutlarken itfaiye...

31 Aralık 2014 Çarşamba 21:56
’’siz Eğlenmenize Bakın’’
İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, vatandaşların huzuru için yılbaşında da mesai yaparak, ’’Biz buradayız siz eğlenmenize bakın’’ mesajı verdi.
Birçok vatandaş gecenin geç saatlerine kadar yeni yılı kutlarken itfaiye ekipleri, çıkabilecek yangın ve kaza gibi olaylara müdahale etmek için her an hazır bulundu. Fatih’teki İtfaiye binasında hazır bekleyen itfaiye erleri, gelen her ihbarı değerlendirdi. Ekipler, aldıkları yangın ihbarı üzerine hızlıca bir çıkış yaparak yangına müdahale etmek için olay yerine gitti. Yeni yılı çalışarak karşılayan itfaiye ekiplerinin amiri Hakan Karahan, "Öncelikle İstanbul halkının yeni yılını kutluyorum. İstanbul halkı rahat eğlensin. Biz 24 saat görevimizin başındayız" dedi.
İtfaiye erleri de İstanbulluların yeni yılını kutladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<