banner359

Suriye’de görev yapan kahraman Mehmetçik’ten şampiyon Karacabey’e selam

BARIŞ PINARI HAREKATI KAPSAMINDA SURİYE’DE GÖREVLİ KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZ, PROFESYONEL LİGLERİN ŞUAN TEK ŞAMPİYONU OLAN KARACABEY BELEDİYESPOR’A RASULAYN'DAN SELAM GÖNDEREREK, ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADILAR.

14 Mayıs 2020 Perşembe 10:18
Suriye’de görev yapan kahraman Mehmetçik’ten şampiyon Karacabey’e selam

Barış Pınarı Harekatı kapsamında Suriye’de görevli kahraman Mehmetçikler, profesyonel liglerin şu an tek şampiyonu olan Karacabey Belediyespor’a Rasulayn’dan selam göndererek, şampiyonluğunu kutladılar.

Suriye’nin Rasulayn kentinde görev yapan kahraman Mehmetçikler, Karacabey Belediyespor için hazırladığı videoyu, sosyal medyadan paylaştılar.

Paylaşılan videoda, liglerin bitimine 6 hafta kala 19 puan farkla şampiyonluğunu garantileyen Karacabey Belediyespor’u tebrik eden Mehmetçikler, “Rasulayn’dan tüm Karacabey’e selamlar. Şampiyon Karacabey Belediyespor. Şampiyonluğunuzu kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Suriye’den Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a, Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker’e, Karacabey Belediyespor futbolcularına ve taraftarlarına kucak dolusu selamlar. Şampiyonluğunuz hayırlı, uğurlu olsun” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<