banner359

Tahta Köprü Sürü Geçerken Çöktü

Bursa’nın Keles ilçesinde, bir tahta köprü, üzerinden koyun sürüsü geçerken çöktü. Sulara gömülen çoban ve sürüyü vatandaşlar kurtarırken, 3 koyun kayboldu, çok sayıda koyun ise yaralandı.Keles’e bağlı Kameliye Mahallesi’nde...

17 Eylül 2015 Perşembe 16:19
Tahta Köprü Sürü Geçerken Çöktü
Bursa’nın Keles ilçesinde, bir tahta köprü, üzerinden koyun sürüsü geçerken çöktü. Sulara gömülen çoban ve sürüyü vatandaşlar kurtarırken, 3 koyun kayboldu, çok sayıda koyun ise yaralandı.
Keles’e bağlı Kameliye Mahallesi’nde yıllardır kullanılan tahta köprü, üzerinden koyun sürüsü geçtiği sırada çöktü. 40 baş koyun ile çoban köprüden çaya düştü. Tahta köprüden çoban ve koyunların düştüğü gören vatandaşlar yardıma koştu. Vatandaşlar çobanı ve bazı koyunları kurtardı. 3 koyun azgın sularda kaybolurken, bazı koyunlar ise yaralandı. Çoban ise kazadan yara almadan kurtarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<