banner359

Tam 2 bin 344 adet !

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonda 2 bin 344 adet kaçak cep telefonu ve bu telefonlara ait 2 bin 274 adet batarya ele geçirildi. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz...

18 Şubat 2015 Çarşamba 20:20
Tam 2 bin 344 adet !
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonda 2 bin 344 adet kaçak cep telefonu ve bu telefonlara ait 2 bin 274 adet batarya ele geçirildi.
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince ilimizde ’kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi’ amacıyla Depin Polis Kontrol Noktasında yapılan uygulamada değişik marka ve modellerde toplam 2 bin 344 adet kaçak cep telefonu ve bu telefonlara ait 2 bin 274 adet batarya ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak gözaltına altına alınan 3 şüpheli şahıs, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştır" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<