banner359

Tekirdağ Yolu Trafiğe Kapandı ! Bir Otobüs Yan Yattı

Tekirdağ-Kırklareli arasında ulaşımı sağlayan yol, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kısmen trafiğe kapandı. İstanbul’dan Kırklareli’ne gitmekte olan bir otobüs yolda yan yattı. Kar küreme araçları da kar ve buzlanmadan dolayı güçlükle...

01 Ocak 2015 Perşembe 17:53
Tekirdağ Yolu Trafiğe Kapandı ! Bir Otobüs Yan Yattı
Tekirdağ-Kırklareli arasında ulaşımı sağlayan yol, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kısmen trafiğe kapandı. İstanbul’dan Kırklareli’ne gitmekte olan bir otobüs yolda yan yattı. Kar küreme araçları da kar ve buzlanmadan dolayı güçlükle çalışma yapıyor.
Trakya Bölgesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Tekirdağ’dan Kırklareli’ne ulaşımı sağlayan karayol, Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Çakıllı beldesi mevkiinde trafiğe kısmen kapandı. Yolda mahsur kalan araç sürücüleri ekiplerin çalışması sonucu kurtarılırken vatandaşlar, araçlarını yolda bırakmak zorunda kaldı. Karayolunda seyir halinde olan bir otobüs ise içinde yolcuların bulunduğu sırada yan yattı. Otobüsün yolcularının tanklarla kurtarıldığı bildirildi.
Yolda çalışma yapan ekipler, geçişleri kontrollü sağlarken, kar küreme araçları da yolda mahsur kaldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<