banner359

TÜZDEV’den Mamak’ta dev organizasyon

Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) Ankara’daki faaliyetlerine hız verdi. Bu kapsamda Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol imzalanarak uluslararası sempozyum yapılması kararlaştırıldı. İşbirliği...

23 Şubat 2015 Pazartesi 18:22
TÜZDEV’den Mamak’ta dev organizasyon
Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) Ankara’daki faaliyetlerine hız verdi. Bu kapsamda Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol imzalanarak uluslararası sempozyum yapılması kararlaştırıldı.
İşbirliği protokolü, Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk, TÜZDEV Genel Müdürü Mehmet Yılmaz ve TÜZDEV Ankara Şube Başkanı Dr. Mehmet Karasu’nun katılımıyla İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nde imzalandı.
Protokol kapsamında, Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve TÜZDEV’in 2-3 Mayıs 2015 tarihinde Mamak’ta Uluslararası Üstün Zekâlı ve Özel Yeteneklilerin Eğitimi Sempozyumu düzenlemeleri ve Mamak Belediye Başkanlığı’nın organizasyona destek vermesi karara bağlandı.
TÜZDEV’in, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı işbirliği protokolü ülkemizin yer üstü hazinesi olan üstün zekalı ve özel yetenekli çocukların eğitim hizmetlerine erişimlerinin desteklenmesi, AR-GE çalışmalarını ve ulusal eğitim politikalarının geliştirilmesi için destek eğitim programları oluşturulması ve gerektiğinde eğitim kurumları (Çocuk Üniversitesi vb.) kurma çalışmasını kapsıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<