banner359

Ümitleri Tükeniyor

Marmara Adası sahilinde bulunan cesedin kaybolan 5 gençten birine ait olduğunu öğrenen aileler acı haberle yıkıldı. Günlerce Kumburgaz’da bekleyen ailelerin çocuklarının yaşadığına dair ümitleri ise tükeniyor. Marmara Adası Sahili’nde...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 16:58
Ümitleri Tükeniyor
Marmara Adası sahilinde bulunan cesedin kaybolan 5 gençten birine ait olduğunu öğrenen aileler acı haberle yıkıldı. Günlerce Kumburgaz’da bekleyen ailelerin çocuklarının yaşadığına dair ümitleri ise tükeniyor.
Marmara Adası Sahili’nde bulunan erkek cesedinin yapılan DNA testi sonrası Kumburgaz’da kaybolan 5 gençten Serdar Demir’e ait olduğu açıklanmıştı. Kayıp gençlerin yakınlarının İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile sabah saatlerinde yaptıkları görüşme sırasında bulunan cesedin gençlerden birine ait olduğunu öğrenen aileler acı haberle yıkıldı. Kumburgaz’da çocuklarının bulunmasını bekleyen ailelerin ise ümitleri tükeniyor.

“ÇALIŞMALARIN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİK”
Serdar Demir’in amcası Sait Demir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada çalışmalara katılan herkese teşekkür etti. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun sabah saatlerinde yaptığı bilgilendirme toplantısı ile tüm çalışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi olduklarını kaydeden acılı amca Demir, halen denizde olan 4 kişiye ulaşılana kadar çalışmaların devam etmesini istediğini belirtti.

“KAPTAN AYNI BÖLGEDE CİSİMLERİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ”
CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi’de acılı aileleri sık sık ziyaret etmeye devam ediyor. Kamiloba Sahili’nde kurulan iletişim koordinasyon merkezinde yetkililerden arama çalışmaları hakkında bilgi alan Çelebi, Serdar Demir’in cesedinin çıkarıldığı bölgede bir cismin daha görüldüğünü açıkladı. Süleyman Çelebi, “Denizin 4 metre altında aynı bölgede bazı cisimler olduğu söyleniyor. Kaptanla biraz önce görüştüm. Bir cisim var, bu yunus balığı da olabilir insan da olabilir. Şu anda küçük botlarla arama yapmaları zor olduğu için helikopterle üstten bir tarama yapmışlar. Sahil güvenlik ve denizaltı ile o bölgeyi yeniden tarıyorlar” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<