banner359

Yenişehir Köylüleri Toplu Ulaşım İstiyor

Bursa’nın Yenişehir İlçesine Bağlı Mahmudiye Köyü Muhtarı Mustafa Özgüven, İlçeye Bağlı 61 Köyün Tek Ortak Sorunu Ulaşım Olduğunu Söyledi.

08 Aralık 2015 Salı 11:19
Yenişehir Köylüleri Toplu Ulaşım İstiyor
Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı köyler, ulaşım sıkıntılarının giderilmesini istiyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden Yenişehir’e bağlı 61 köyün ulaşım meselesini çözmesini isteyen Mahmudiye köyü muhtarı Mustafa Özgüven, "Nüfus yoğun. İlçeye gidip gelmekte zorluk çekiyoruz. Eskiden kooperatifimizin minibüsü vardı. Kurallara uygun olmadığı için yolcu taşımada ciddi sıkıntı yaşıyordu. uhtar Özgüven. Aynı sıkıntı her köyde var. Diğer muhtarlarla yaptığımız toplantılarda, Yenişehri’e bağlı bütün köylerin toplu ulaşım sıkıntısı olduğunu gördük. Ayrıca kar yağdığında hastalarımızı ilçeye götüremiyoruz. Bizden daha yükseklerdeki köylerde bu sıkıntı daha da büyük. Köyümüze acilen bölge köylerinin de kullanacağı bir sağlık ocağı yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<